11 lucruri care NU trebuie spuse pe Facebook

Facebook e perfect pentru a impartasi unele momente unice din viata. Iata insa cateva lucruri pe care nu trebuie sa faci, orice ar fi.


1. Mesajele de "La multi ani!" si multumirile aferente

Sunt putine lucruri mai nesincere pe Facebook decat mesajele de "La multi ani!" scrise doar ca sa fie scrise, de catre oameni pe care abia ii cunosti. Ele merg mana in mana cu mesajul sarbatoritului, postat in ziua urmatoare, mesaj prin care le multumeste rudelor, prietenilor si necunoscutilor care i-au urat din top.

2. Condoleantele
Facebook ar trebui sa fie un loc frumos, in care sa ne relaxam si sa uitam de programul horror de la serviciu sau de la scoala. Astfel de mesaje nu prea fac bine nimanui.

3. Mesaje personale pe wall-ul iubitului / iubitei
Da, esti indragostit, toti trecem prin asta. Dar tine-ti iubirea acasa, ca poate nu toata lumea vrea sa fie la curent cu siroposeniile tale. Daca vrei sa-i transmiti ceva iubitului sau iubitei, da-i un mesaj privat sau un mail sau un sms. Orice, numai nu implica restul lumii.

4. Mahmurelile
Ai baut 50 de beri? Fenomenal, dar poate ca nu vrem sa stim toate detaliile picante despre cum te-ai simtit in ziua urmatoare. Cel mai bine este sa le tii pentru tine.

5. Intrarile la facultate
Nu te mai lauda ca ai intrat la facultate, pentru ca si-asa nu ne intereseaza. Doar familia si prietenii tai apropiati vor sa stie ce ai facut. Pentru ceilalti, pare ca te lauzi.


6. Exercitiile fizice
Faci 10 ture de stadion si 8656 flotari intr-o mana. Felicitari! Doar ca nu ne intereseaza cat de mult alergi sau cate competitii castigi.

7. Bani imprumutati
Nu cere bani imprumut pe Facebook si nu ne trimite invitatii sa vizitam te miri ce site-uri de donatii & stuff.

8. Aniversari romantice
Sunt doar doi oameni interesati de astfel de evenimente, iar tu esti unul dintre ei. Banuim ca stii cine e cealalta persoana.

9. Noul numar de telefon
Nu vrem sa stim ca ti-ai scapat telefonul in toaleta si nu mai poti sa-l folosesti sau ca aparatul ti-a fost furat. E si mai penibil sa rogi oamenii de pe Facebook sa iti dea numerele lor de telefon pentru ca ti-ai pierdut agenda. 

10. Critici la adresa Facebook
Sa vorbesti de rau reteaua de socializare Facebook in conditiile in care petreci mult timp pe ea, e dubios, nu?

11. Logodna
Le spui tuturor ca urmeaza sa te casatoresti. Tuturor, chiar si celor pe care nu vrei sa ii vezi la nunta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog sa păstrați un limbaj adecvat , si daca lasati un comentariu anonim , spunetiva numele...Multumesc

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More