Geniu disparut la doar 16 ani.

Geniu disparut la doar 16 ani. Cea mai tanara persoana din lume, certificata profesional de Microsoft, a murit. 


 Geniu disparut la doar 16 ani. Cea mai tanara persoana din lume, certificata profesional de Microsoft, a murit

La varsta de 9 ani, Arfa Karim Randhawa a devenit cea mai tanara persoana din lume, certificata profesional de Microsoft. In 2005, prim-ministrul pakistanez a recompensat-o cu medalia de aur Fatimah Jinnah pentru cunostintele sale din domeniul stiintei si tehnologiei. In 2006, a sustinut o prezentare la conferinta Microsoft a dezvoltatorilor in IT, ce a avut loc la Barcelona, in Spania. A fost apoi invitata la Redmond, Washington, chiar de catre Bill Gates. In timpul discutiilor cu acesta, Arfa l-a intrebat de ce copiii nu pot lucra la Microsoft si de ce sunt atat de putine femei angajate in companie.

In varsta de 16 ani, copilul minune din domeniul tehnologiei a suferit un atac de cord in urma unei crize de epilepsie si a decedat in acest week-end, scrie The Express Tribune.

In ciuda varstei sale, era foarte inteleapta, a declarat Todd Bishop de la Geek Wire, care a citat-o pe Arfa Karim Randhawa "Daca vrei sa faci ceva important in viata ta, trebuie sa afli ca timiditatea este numai in mintea ta. Daca gandesti timid, actionezi timid. Daca gandesti increzator, atunci actionezi increzator. Asadar, nu lasa niciodata timiditatea sa-ti cucereasca mintea", spunea aceasta.
Microsoft Certified Professional este un premiu acordat de companie persoanelor care-si demonstreaza fluenta si capacitatile extraordinare in IT si dezvoltare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog sa păstrați un limbaj adecvat , si daca lasati un comentariu anonim , spunetiva numele...Multumesc

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More